Sandraaasliv.blogg.se

Snaaaart helg.

Publicerad 2014-10-30 19:44:39 i Allmänt, gravid, vardag,

 
 
Puuuh, snart är denna vecka över, även fast vi har lugnare på jobbet och det kan vara superskönt så blir samtidigt dagarna väldigt långa, man är aldrig nöjd som sagt ;-)
Men nu är det bara morgondagen kvar och då är det en kort dag, eftersom jag ska ta ut lite komp då jag och min kära man ska åka upp till fjällen och mysa i helgen :-)
 
Kände mig rätt så seg efter jobbet men dagen startade inte super då man försover sig och måste stressa, man hinner inte äta frukost men som tur är kan man ta sig något på jobbet så man inte hungrar ihjäl. Blev i alla fall att ta sig till gymmet ikväll och köra lite ben och rygg, så nu har man lite ny energi. Men tyvärr så tror jag att mina fogar har börjat på att vilja värka, kände imorse och känner lite nu ikväll när jag varvat ner...
Hur började det för er när ni fick ont i fogarna?!
Har även skickat in alla papper till försäkringskassan idag så HÅLL TUMMARNA nu för att behöva jobba tills man ska ha kommer inte fungera om det redan nu börjar på att kännas och då är jag inte så jättestor, så är det ändå jobbigt att böja sig ner, lyfta tung osv..
 
Nu ska jag ta mig lite té och mysa ner mig under filten, hoppas på att tvn bjuder på något sevärt! :-)
 
Hörreni snaaaaart helg!

Om

Min profilbild

Sandra

Jag är en nybliven mamma som skriver om min vardag, allt från träning till om familjen och annat smått och gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela