Sandraaasliv.blogg.se

Min kväll

Publicerad 2012-02-29 20:55:31 i Allmänt,



Städa - Check!
Diska- Check!

Så nu njuter jag av att sitta och läsa denna tidning och till det, keso med hallon och supergod müsli, blir strax att göra sig lite tevatten också och börja fundera på hur man ska se ut i helgen när man ska ut! :-)
En bra kväll helt enkelt!

29 februari - en extra dag

Publicerad 2012-02-29 18:51:20 i Allmänt,



Hur underbart väder har det inte varit idag, jag får inte nog, hade gärna varit ute hela dagen med barnen om de bara hade orkat, men fick vara ute rätt mycket i alla fall! :-)
Blev i alla fall ett pass på gymmet imorse före jobbet, kände mig lite små seg idag så passet kanske inte gick precis som jag ville men kan nog bero på att jag sov dåligt inatt och behövde lite mer sömn, men kändes bra efter att det var gjort, så nu är det bara att tagga träningen imorgon som bjuder på boxercise, är grymt taggad samtidigt som jag är lite rädd, kommer jag överleva passet?! Det får vi helt enkelt se efteråt! ;D

Efter jobbet blev det att springa till nail design school för att fixa naglarna blev grymt nöjd, roligt att testa något nytt! Så nu är de i alla fall fina och fräscha igen!
Middan är nu i magen, så resten av kvällen kommer jag inte göra mycket utan myskläderna är på så här blir det inte många knop!

Naglar

Publicerad 2012-02-29 18:22:05 i Allmänt,

Var och fixade till mina naglar igen, så nu är de fräscha och fina till helgen!

Så här blev det denna gång :

Om

Min profilbild

Sandra

Jag är en nybliven mamma som skriver om min vardag, allt från träning till om familjen och annat smått och gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela