Sandraaasliv.blogg.se

Snaaaart helg.

Publicerad 2014-10-30 19:44:39 i Allmänt, gravid, vardag,

 
 
Puuuh, snart är denna vecka över, även fast vi har lugnare på jobbet och det kan vara superskönt så blir samtidigt dagarna väldigt långa, man är aldrig nöjd som sagt ;-)
Men nu är det bara morgondagen kvar och då är det en kort dag, eftersom jag ska ta ut lite komp då jag och min kära man ska åka upp till fjällen och mysa i helgen :-)
 
Kände mig rätt så seg efter jobbet men dagen startade inte super då man försover sig och måste stressa, man hinner inte äta frukost men som tur är kan man ta sig något på jobbet så man inte hungrar ihjäl. Blev i alla fall att ta sig till gymmet ikväll och köra lite ben och rygg, så nu har man lite ny energi. Men tyvärr så tror jag att mina fogar har börjat på att vilja värka, kände imorse och känner lite nu ikväll när jag varvat ner...
Hur började det för er när ni fick ont i fogarna?!
Har även skickat in alla papper till försäkringskassan idag så HÅLL TUMMARNA nu för att behöva jobba tills man ska ha kommer inte fungera om det redan nu börjar på att kännas och då är jag inte så jättestor, så är det ändå jobbigt att böja sig ner, lyfta tung osv..
 
Nu ska jag ta mig lite té och mysa ner mig under filten, hoppas på att tvn bjuder på något sevärt! :-)
 
Hörreni snaaaaart helg!

Onsdag

Publicerad 2014-10-29 20:41:25 i Allmänt, gravid, mittliv, vardag,

 
 
Fick ett sms idag när jag var på jobbet att ett paket låg och väntade på mig, så efter jobbet blev det att hämta ut det och såklart så var det ett paket till lillan, madrass, bäddmadrass, täcke, kudde, påslakanset, skötbädd var vad som paketet innehöll, hur allt ser ut får ni se sedan när vi börjat med barnrummet :-) Kan visa skötbädden senare som jag tycker är så himla fin, köpte matchande påslakaset ;-)
 
Vila från träningen idag då jag kände mig allt för trött, jag kom hem sent från jobbet och jag kände lite värk i rygg o så. bättre att vila och träna imorgon då istället :-)
Imorgon ska jag även skicka iväg papper till försäkringskassan, ansökan om graviditetspenningen är det som ska skickas så håll tummarna på att jag får det godkänt bara... Beror helt på vilken handläggare man får tyvärr om man får avslag eller godkänt.
 
 
 
Igår fick vi även ett paket från Helene och Chris med barnkläder så himla gulligt av dem, så himla fina :-) 
 
 
Tröttheten börjar på att ta över mig mer och mer ska bli att mysa ner sig under täcket i sängen framför tvn och bara varva ner, tror att gårdagen med massor av föreläsningar osv gör sig påmind idag, man har nog legat och bearbetat en hel del inatt av allt man fick lära sig och höra, så en tidig kväll får det bli.
 
 

Min tisdag.

Publicerad 2014-10-28 20:17:23 i Allmänt, gravid, vardag,

 
 
Idag var man inte och jobbade med de små på förskolan istället var jag och tre kollegor till på metodfestivalen som var i Umeå idag där vi pratade och diskuterade hållbarutveckling, så flera föreläsningar om olika saker som har med hållbarutveckling att göra. Väldigt intressant och flera tankeställare fick man sig, både till jobbet och nu när man även själv går och bär på en liten.
 
Kom hem efter fem, stoppade i mig lite middag tur att vi hade matlådor, sen hoppade jag i träningskläderna och tog mig till gymmet vilket var grymt skönt såhär efter att ha suttit en heldag som man inte är van längre då det är rörelse mest hela tiden på jobbet när man är med de små trollen :-)
Armar och lite vader fick det bli, även fast jag kände mig trött och inte alls superpeppad innan jag kom på gymmet så hade jag bra med energi och ork när jag kom dit.
 
 
 
Så nu efter att disken har blivit diskad, en lång och skön dusch är tagen och myskläderna är på ska jag stoppa i mig detta kvällsgotta och bara njuta av lugnet. Mannen är nämligen på hockey så blir myskväll med mig själv ett tag innan han kommer hem, eller jag bebis och jag ska mysa <3
 
Lillan rör sig direkt nu när man stannar upp och det börjar bli riktigt ordentliga sparkar som syns utanpå magen nu också <3 MYYYYYS!

Om

Min profilbild

Sandra

Jag är en nybliven mamma som skriver om min vardag, allt från träning till om familjen och annat smått och gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela