Sandraaasliv.blogg.se

Saturday fun!

Publicerad 2013-11-23 20:14:08 i Allmänt,


Hej lördag! 
Startade dagen med en grymt skön morgonpw höll inte på att ta mig ut först då det var så himla mysigt att ligga och kramas med hjärtat, men tillslut så och det ångrar jag inte oj så skönt det var :-) annars har dagen bjudit på två pass på gymmet och sen bara mys, klagar inte! Skulle egentligen till Ikea idag men det blir imorgon istället så en tidig söndagmorgon blir det! 

Kör bara kör!!

Publicerad 2013-11-19 20:39:46 i Allmänt,Verkligen full rulle hela dagen, öppning på jobbet, slutade ett och drog till gymmet för ett bröst, triceps och lite cardio pass och efter de hem för lite små plock här hemma, förbereda middagen och duscha för att sedan åka till jobbet igen för möte. Nu har jag äntligen fått i mig middagen och ligger och väntar på att fotbollen ska börja, heejjjjaaaaaa Sverige!!!! :D 

Måndag

Publicerad 2013-11-18 20:21:06 i Allmänt,Herregud ännu en gång är det superlänge sedan jag skrev här, har varken haft tid eller speciellt mycket motivation att skriva här, men ska väll försöka mig på att bli bättre igen ;-) måndag ännu en gång, så en ny arbetsvecka är startad men även en ny träningsvecka är påbörjad, då gårdagens pass gick uruselt och jag var så förbannad när jag kom ut ur gymmet hoppades jag på ett grymt pass idag och det fick jag, känns förjädra bra! Och visst vet jag att man har sämre dagar men ändå blir jag lika arg och besviken men som sagt ny vecka och nya möjligheter :-)

Hjärtat är på innebandy match så jag myser bara framför tvn med en kopp té och laddar inför morgondagens jobb, träning och möte! 

Om

Min profilbild

Sandra

Jag är en nybliven mamma som skriver om min vardag, allt från träning till om familjen och annat smått och gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela