Sandraaasliv.blogg.se

Dålig på att uppdatera..

Publicerad 2013-05-28 20:27:33 i

Ojoj så dålig jag har varit på att skriva här nu känner jag, men har haft rätt så fullt upp och inte orkat att skriva, när det inte hänt så speciellt mycket.
Jag har tränat som vanligt, umgåtts med mina fina vänner och hjärtat, så jag har haft det riktigt bra eller rättare sagt jag har det riktigt bra och ännu bättre är det nu när man har fått njuta av detta underbart härliga väder som Umeå bjuder på :-)

Idag har jag hunnit med att jobba ett kortare pass, fixat naglarna så de är fina igen, ett pass på gymmet och sen en pw före middagen, så nu är det liggläge framför tvn som gäller resten av kvällen, sååå skönt! :-)

Tisdag

Publicerad 2013-05-21 21:47:00 i Allmänt, Träning,

 
Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt, efter jobbet skulle jag träna men istället inser jag att jag glömde mina nycklar hos Niclas så kom inte in till mig, honom eller gymmet KUL! Så en sväng på stan fick det bli och såklart fick nya plagg följa med hem ;-)
 
Så fick bli ett senare benpass på gymmet än tänkt, men efter ett effektivt pass kände jag mig nöjd!
 
 
Fick även bli en beställning på fitnessguru ikväll, behövs påfyllning av protein så nu hoppas jag det kommer väldigt snart! :-)

Veckans första pass!

Publicerad 2013-05-20 19:34:32 i Allmänt, Träning,

 
Veckans första pass är avklarat, blev armarna som fick jobba och tycker jag fick till ett helt okej pass, kände mig lite slö i början av passet men kändes bra ändå, kämpade mig i alla fall igenom passet, så får se om det kommer någon träningsvärk! :-)

Om

Min profilbild

Sandra

Jag är en nybliven mamma som skriver om min vardag, allt från träning till om familjen och annat smått och gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela