Sandraaasliv.blogg.se

Julen -14

Publicerad 2014-12-26 22:02:10 i Allmänt, gravid, mittliv,

 
I år blev det att fira jul flera dagar, då både mannens och mina föräldrar är separerade så blev flera dagars firande, så idag har jag absolut inte gjort så mycket mer än att träna och städa.
Även fast det har varit supermysigt att fira denna jul så känns det också väldigt skönt att den nu är firad färdig och att man nu bara kan njuta av ledigheten.
 
 
 
 
Lite av årets julklappar, och jag är så himla nöjd! Mannen gav mig en systemkamera och en ny plattång, världens bästa man kan jag bara säga, han skämmer bort mig ordentligt! <3
Annars var det små grejer till mig själv, presentkort, hudvårdsprodukter osv. Lillan fick också massor av fina saker som babynest, åkpåse, kläder, snutte osv.
Så ja jag kan inte säga annat än att jag är supernöjd över alla saker.
 
 
När vi var hos Niclas pappa dagen före julafton så fick vi med oss dessa super söta skor som hade stått hemma hos honom, men som nu pryder en hylla i lillans rum.
 
 
v30 (29+5) Tänk att det inte alls är så länge kvar nu till vi får träffa dig, att vi snart har dig i vår famn. Tycker att det var nyss vi fick reda på att vi skulle bli föräldrar men nu är vi snart i mål snart har alla dessa veckor gått och snart börjar vi ett helt nytt kapitel i våra liv. Helt underbart! <3
 
Nu ska jag sätta igång en serie, dricka té och bara njuta av kvällen, då mannen är med grabbarna så passar jag på att se något som han inte vill se. ;-)

Galet, galet, galet!

Publicerad 2014-12-22 19:44:19 i Allmänt, gravid, mittliv,

 
v30 (29+1) idag och ja jag säger det igen, helt galet vad snabbt det går ungefär 10 veckor kvar tills lillan är beräknad att komma, kan bli tidigare, kan bli längre men endå så är det galet att vi redan har gått in i v30.
Jag mår förvånadsvärt bra, visst känner man att magen börjar vara i vägen mer och mer och att man snabbare blir less i rygg osv, så det ska bli himla skönt att gå på ledighet. I morgon har jag sista arbetspasset innan jag blir långledig. Kommer nog inte riktigt att förstå eller inse att jag ska vara ledig nu fören alla börjar på att jobba igen och jag bara får ta dagarna som de kommer.
 
Idag blev sista julklappen inslagen så nu är alla klapparna under granen och jag är så gott som redo för julafton, måste bara en sväng ner på stan imorgon efter jobbet och hitta mig något att ha på julafton. Bara synd att det är så fruktansvärt dåligt utbud av gravidkläder här i stan, riktigt trist, men någonting tycker jag att jag borde hitta.
 
 
Efter att ha städat en snabbis intar jag nu soffan och laddar för morgondagens arbetspass.
Ljusen tända, nu ska bara tevattnet värmas sen ska jag och lillan med massor av energi i magen mysa.

Nedräkning.

Publicerad 2014-12-20 00:20:17 i Allmänt, gravid, mittliv,

 
Herregud så dålig jag har varit på att skriva här på slutet, men har inte riktigt haft tid. 
Är mycket som ska hinnas med så här innan jul, sen har jag även haft saker på jobbet som jag har varit tvungen att avsluta nu innan jag går hem och är lång ledig.
Känns helt galet konstigt men samtidigt så himla skönt, 2 arbetspass kvar innan jag blir ledig för en väldigt lång tid här framöver. Men det ska bli skönt att bara få vara och ta dagarna som dom kommer utan att känna att jag har massor av måsten.
4 dagar kvar till julafton och ja som jag blir alltid som ett litet barn när det närmar sig jul såhär, alltid lika nyfiken på vad det är som gömmer sig i paketen :-)
 
 
Mannen min åkte iväg till grabbarna för att spela ikväll, så jag tänkte överdrivet mycket ljus här hemma och satt på en bra film, inte alls illa. En väldigt bra start på helgen enligt mig!
Men nu blir det strax att hoppa ner i sängen för lite sömn.
Imorgon väntas vår första lilla julafton och lite andra grejer.

Om

Min profilbild

Sandra

Jag är en nybliven mamma som skriver om min vardag, allt från träning till om familjen och annat smått och gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela