Sandraaasliv.blogg.se

Hej där lördag!

Publicerad 2013-08-31 13:29:53 i Allmänt,

 
Tidig lördagmorgon blev det för mig och hjärtat idag då vi spontant bokat klipptid båda två denna morgon, så nu är vi fina i håret! :-)
Annars har det än så länge vari en rätt lugn dag, blev en sväng förbi media markt för att köpa nya hörlurar så jag kan lyssna på musik när jag tränar, sen blev det en sväng till intersport så Niclas fick köpa sig en ny jacka.
 
Nu sitter jag bara och känner mig enormt laddad på att träna, första passet på en vecka, ska bli riktigt härligt att äntligen få komma tillbaka!
 

HEEEEEEEELG!!!

Publicerad 2013-08-30 21:37:14 i Allmänt,

 
 
Hej hej hej hemskt mycket hej säger jag till denna fredag och helgen! Även fast jag låg hemma sjuk i början av veckan så känner jag mig trött, förkylningen sitter lite kvar än och det tar lite av min energi men snart har jag skrämt bort den helt! Hade ett kortare pass idag på jobbet så klockan ett tog jag helg och åkta hemåt till stan, hämtade ut mina paket med kläder som hade kommit sen hem till hjärtat som var ledig idag också.
 
Bokade spontant en klipptid ikväll också, så imorgon klockan tio får jag sitta i frisörstolen och bli ompysslad, efterlängtat nåååågot!!! :-)
 
Jaja, nu ska jag fortsätta se moviiieeen!
 

Yeehey,

Publicerad 2013-08-27 19:17:48 i Allmänt,

 
 
Middag i magen och en kopp kaffe så nu är jag nöjd ett tag i alla fall ;-)
Blir nog en rätt tidig kväll ikväll då det är en lång dag som väntar imorgon, först mitt riktiga arbetspass 7-15.30 sen är det även kvällsjobb mella 17-19 som gäller så det gäller att ladda med massor av energi.
Men först är idol ett måste att se! :-)
 
 

Om

Min profilbild

Sandra

Jag är en nybliven mamma som skriver om min vardag, allt från träning till om familjen och annat smått och gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela