Sandraaasliv.blogg.se

Trivs.

Publicerad 2014-03-15 18:16:27 i Allmänt,

 
 
Häääärliga lördag!! Startade dagen med en grymt skön morgonpw vid älven när min kära man fortfarande sov, kom hem gjorde oss en god frukost innan vi skulle iväg och göra lite ärenden. Älskar verkligen helgerna, bara ta dagarna som dom kommer.
 
Så nu har i alla fall vi beställt en ny säng så himla skönt, efter att vi nu snart har sovit i en 120 säng i snart ett år kände vi att det var dags att skaffa oss en större vilket betyder att vi kommer få sova så mycket bättre, har en viss man som gärna vill ta väldigt mycket plats i sängen ;-) Sen så kommer den passa så väldigt bra i våran nya lya! Vill flytta nuuuuuu!! Men snart så
 
Annars har dagen bjudit på ett besök på gymmet där benen fick sig veckans sista omgång, skönt! Haft kaos i lägenheten så lite städning fick det bli, kanske inte världens roligaste lördagsgöra, men när ändå Niclas är på hockey passade jag på :-) så nu kan jag slappna av, hatar stök ;P
Så nu inväntar jag bara honom för att börja med lördagsmiddag, YUM!
 

Dag 2 - sockerutmaningen

Publicerad 2014-03-04 19:59:00 i Allmänt,

Sockerutmaningen:
 

 
Då är vi inne på dag två, än har det inte gått så länge i alla fall för mig så att så jobbigt har det inte varit, men lite frestelser har man fått då alla lagt upp bilder på alla dessa semlor som jag ÄLSKAAAAR!! Sen har jag även fått en utmaning då jag skulle baka och inte själv få smaka på det , chokladbollar, kladdkakemuffins blev det idag får bli att baka mer en annan dag då mina föräldrar först kommer och firar mig i helgen. Men testade att göra en sockerfri chokladmousse som ska bli spännande att smaka imorgon, då både jag och Niclas syster kör utmaningen och vi måste ju få något gott att smaska på också ;-)
 
Annars har det varit lugnt, jobbat och sen bakat och städat lite, träningen får vänta ännu en dag, hoppas på att kunna köra ett morgonpass imorgon före jobbet, kryper i kroppen så måste och VILL göra av med energi i gymmet helst NU!
 
 
 

Dag 1 - Sockerutmaningen

Publicerad 2014-03-03 09:57:59 i Allmänt,

 
Första dagen av de trettio är nu startad, jag ligger hemma idag så jag haft lite små känningar av feber hela helgen och även idag och när huvudet känns tungt så bestämde jag mig för att vara hemma och vila en dag i alla fall, hoppas på att kunna fara till jobbet imorgon, blir så snabbt rastlös av att ligga hemma själv.. Då åker jag hellre till jobbet där man får träffa alla härliga arbetskollegor och barn :-)
 
Men åter till denna sockerutmaning, dag 1 och ja när jag ligger hemma och inte känner mig helt kry brukar de där extra sockret, en sötsak gärna vilja slinka ner, men icket nu! Känns bra, våra kroppar mår ju faktiskt inte bra av detta socker i MÄNGDER som vi stoppar i oss och det tror jag och vet att de flesta känner också, man blir bara trött, slö och man mår allmänt illa, usch! så ett slut på detta våra kroppar ska ju som sagt hänga med oss ett tag, så jag hoppas det är fler som hänger med på denna utmaning :-)
 

Om

Min profilbild

Sandra

Jag är en nybliven mamma som skriver om min vardag, allt från träning till om familjen och annat smått och gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela