Sandraaasliv.blogg.se

Hej hej torsdag

Publicerad 2013-10-17 20:08:12 i Allmänt,Åh herregud så skönt med fredag imorgon, och det känns förjädra skönt att man även slutar klockan ett, älskart! :-) har i alla fall besökt gymmet för ett benpass som känns redan nu, tror även att jag börjar på att få mer resultat nu och blir även starkare, vill jag tro i alla fall ;-) ben är som sagt något jag vill jobba på ännu mera då jag tycker tränade ben är så jäääädrans snyggt! Avslutade passet med att springa lite på löpbandet, sjukt jobbigt. Nu är det mys som gäller för hela slanten, så myskläderna är på, teet i koppen, ljusen tända, så nu ska jag krypa ner under filten och bara njuta, ibland har man det riktigt bra ändå! :-) 

Härliga tisdag

Publicerad 2013-10-15 15:03:47 i Allmänt,Oj vilken energi jag känner att jag har idag även fast jag klev upp sjukt tidigt och var grymt trött imorse så kom endå energin mer och mer, underbart! Så efter jobbet mötte jag upp bästa Rebecca för ett cardiopass på fitness24seven, kul att variera sig mellan olika gym faktiskt känner jag, trivs sjukt bra på tenton men kul att testa något nytt olåst :-) så nu har jag fått svettas ordentligt, så nu blir det att göra soffan sällskap tills det är dags för middag och sen ett styrkepass ikväll, laddad laddaaad! 

Godmorgon

Publicerad 2013-10-14 06:01:14 i Allmänt,Godmorgon, måndagmorgon och en ny vecka är påbörjad :-) med frukost i magen känner jag mig rätt så redo för en arbetsdag med de små och sen lite träning :-)

Nu ska jag i alla fall fortsätta mysa framför tvn tills man måste ut i kylan och till jobbet. Ha en toppendag! 

Om

Min profilbild

Sandra

Jag är en nybliven mamma som skriver om min vardag, allt från träning till om familjen och annat smått och gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela