Sandraaasliv.blogg.se

Att lyssna på kroppen

Publicerad 2014-01-31 15:26:54 i Allmänt,

 
Heela veckan har jag varit som en zombie, trött trött trött och åter trött, men nu har jag nog svaret på det en förkylning, blä! Ja och så var det ju de här med att lyssna på kroppen, så träningen får vänta någon dag till och så får jag hoppas på att det känns bättre snart för de här att inte få träna gör mig lite smått galen!
 
Är i alla fall helg nu vilket känns riktig bra så då kan jag få vila ordentligt, vilket jag behöver! Så firar inte in denna helg med ett pass på gymmet som det brukar vara utan istället massa mys med té och vitaminer, förkylning försvinn!!
 

En guldstjärna till mig!

Publicerad 2014-01-26 11:19:47 i Allmänt,

 
Woho, en guldstjärna till mig fick nämligen med mig hjärtat på en morgonpw innan frukosten idag, händer typ aldrig ;-) Men idag så, är ju så mycket roligare att gå när man har sällskap! :-)
Men nu har man i alla fall frulle i magen, så nu slöar vi bara lite framför tvn innan det är dags att ladda för veckans sista pass på gymmet, benen ska få jobba ordentligt idag har jag tänkt, roligaste men jobbigaste passet på veckan!
 
Annars ska vi börja på att rensa bland våra saker här hemma hade vi tänkt, blir lättare och snabbare att flytta sen om man redan börjat med sådant redan nu istället för att spara allt till flytten..
 
 

Godmorgon!

Publicerad 2014-01-25 10:42:25 i Allmänt,Så var lördagen här igen, startade dagen med en morgonpw vid älven, underbart skönt! :-) väldigt lugnt då jag kom upp tidigt, är så himla skönt att hinna ta sig en promenad innan frukosten, önskar att jag tog mig upp mera under veckorna då jag jobbar också men mörkret och kylan gör det lite jobbigare att ta sig upp, men ska försöka att komma mig upp någon gång i alla fall :-) får se vad dagen bjuder på, har lite ärenden vi ska göra och träna sen vet jag inte vad vi ska hitta på för skojj! :-) 

Om

Min profilbild

Sandra

Jag är en nybliven mamma som skriver om min vardag, allt från träning till om familjen och annat smått och gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela