Sandraaasliv.blogg.se

Laddar om!

Publicerad 2013-04-29 21:00:31 i Allmänt,

 
Dags att ladda om och det gör jag på bästa sätt i mina myskläder, bra tv och en stor kopp té. Släppa alla tankar och bara vara, det behöver man!
 
 

Måndag

Publicerad 2013-04-29 18:52:00 i Allmänt, Träning,

 
Då var måndagens jobb och träning avklarat, varit dödstrött heeela dagen så mycket kaffe har det blivit och innan passet fick det bli en celsius så man vaknade till liv lite mer i alla fall ;-)
Blev lite biceps och axlar, skulle köra ett lugnt pass eftersom jag varit förkyld hela helgen, men ja jag har lite svårt att ta det lugnt när jag är där, men lite lugnare än vanligt tog jag de!
 
Fått middagen i magen så nu är det bara lite små fix sen kan jag lägga mig raklång framför tvn och bara ta det lugnt, som jag längtat! Sen är det bara morgondagens korta arbetspass kvar till man får lite ledighet igen SÅ skönt!
 
Men hörreni valborg imorgon galet vad tiden går snabbt, nu längtar man som tusan efter sommaren och semester!
 
 

Underbart sköna söndag!

Publicerad 2013-04-28 17:28:00 i Allmänt,

 
 
Vaknade sjukt tidigt så hann med en frukost i sängen, mysa med min bebis och sen ta en lång och skön dusch innan jag mötte upp Rebecca för en sväng på stan, hade sagt till mig själv att jag inte ska shoppa så mycket nu innan vi ska åka till London men jag klarade inte det helt utan det fick följa med en del hem ändå, men glad är jag för de! ;-) Fick ju äntligen min svarta långklänning som jag sökte ÖVERALLT förra sommaren men nu var jag ute i god tid och hann få mig en.
 
Annars har jag hunnit städa, packat träningsväskan, fått åka i väärldens läckraste bil och sen göra matlådor inför veckan, gäller att vara redo! Nu är det bara det fruktansvärda diskberget som jag måste ta tag i sen får jag slöa resten av kvällen, älskart!

Om

Min profilbild

Sandra

Jag är en nybliven mamma som skriver om min vardag, allt från träning till om familjen och annat smått och gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela