Sandraaasliv.blogg.se

Jag ser det snöar, jag ser det snöar!

Publicerad 2012-10-29 18:50:02 i Allmänt,

 
Jaha, kylan har kommit och nu är även snön påväg, vet inte vad jag tycker om det riktigt, eller ja jag vill ju egentligen inte ha vinter nu men tror ändå jag tycker att det är bättre att det snöar än att ha regnet..
Lugn på jobbet idag så arbetspasset kändes rätt långt, sov knappt något inatt så jag har varit rätt så seg hela dagen, efter jobbet hoppade jag på bussen och började ladda inför veckans första pass på gymmet och även första passet på väldigt länge efter att man har vilat och vilat och vilat när man har gått med en förkylning som inte velat ge med sig, men nu är jag äntligen tillbaka! Fick bli ryggen som fick plågas och det kändes riktigt bra, men man kände att det var ett tag sedan man var där, men snart är jag tillbaka på riktigt igen..
 
Nu blir det väldigt lugnt resten av kvällen vilket känns underbart skönt! :-)

I´m back baby!!!

Publicerad 2012-10-29 18:35:32 i Allmänt, Träning,

 
Fyfaaaasen så bra de känns att äntligen vara tillbaka!!!
Efter att inte tränat på nästan två veckor är jag överlycklig att äntligen få vara på gymmet igen!
Testade även ett pwo idag och det är verkligen något som ska inhandlas, grym grymt grymt!
Redan sjukt peppad på morgondagens pass som nog lär bli ett morgonpass eftersom jag har kvällsmöte imorgon men sovmorgon så hinner mig till gymmet innan jobbet! wooho!

Sunday!

Publicerad 2012-10-28 18:41:11 i Allmänt,

 
Så skönt alla dagens måsten är gjorda, kylen som ekade i början av dagen är fylld, middagen är i magen och fick även middagssällskap, så mycket roligare att äta när man har sällskap än att sitta själv..
Tvätten ligger även nu ren i garderoben, träningsväskan är packad för imorn SKA jag träna och oj så jag längtar, blir att testa pwo:et som jag fick ett prov av Josefin, så ska bli spännande och se vad de ger för effekt :-)
 
Nu är i alla fall mysdressen på igen, ljus tända och tékoppen i handen en rätt vanlig kväll för min del, men jag gillare, sen har jag även mitt bästa myssällskap i knäet! :-)
 
 
 

Om

Min profilbild

Sandra

Jag är en nybliven mamma som skriver om min vardag, allt från träning till om familjen och annat smått och gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela