Sandraaasliv.blogg.se

31 mars - Hej hej lördag!

Publicerad 2012-03-31 10:52:23 i Allmänt,

Godmorgon!

Humöret blev lite bättre när man fick se att solen skiner idag i alla fall, för någon mer snö vill vi inte ha nu!
Tog mig en liten sovmorgon idag, vilket jag verkligen behövde kände jag...
Nu blir det snart att hoppa i några bekväma kläder och sen ta sig ut på en promenad, bra start på en lördag! :-)

Min fredag!

Publicerad 2012-03-31 01:07:15 i Allmänt,

Min fredag startade jag med en tidig morgon, bussen mot jobbet gick kvart över sex och kan lova att det var en väldigt väldigt trött Sandra som gick mot bussen idag, sängen var väldigt frestande och jag kände att jag gärna hade stannat under det varma täcket och ännu mer kände jag det när man kom ut och såg att det hade snöat massor, gillades verkligen inte från min sida!
Men även fast jag har varit grymt trött har dagen varit bra, hade ett kort arbetspass så åkte hemåt efter jobbet umgicks med Rebecca ett tag innan man skulle fixa naglarna som jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med denna gång!

Efter naglarna var fixade var det dags att träffa mina två brudar Anneli och Malin, som jag ikväll haft en mysig tjejkväll med! :-)
Och nu ligger man och myser under det varma täcket framför tvn, alltså en bra början och bra slut på denna fredag! Morgondagen har jag inget planerat utan jag får se vad den har att bjuda på!


Godnatt!

Tjejkväll!

Publicerad 2012-03-31 00:59:14 i Allmänt,Haft en supermysig tjejkväll med mina två superbrudar Anneli och Malin, blev god middag, gott vin och massa surr! En toppen start på helgen, tack ännu en gång för ikväll brudar måste göras om väldigt snart! :-)

Om

Min profilbild

Sandra

Jag är en nybliven mamma som skriver om min vardag, allt från träning till om familjen och annat smått och gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela